Free päätäikarkote, spray

Valmiste täitartunnan estämiseen ennakolta. Jos hiuksissa on täitä, käytetään ensin täiden hävittämiseen tarkoitettua tuotetta. Uutta tartuntaa voidaan häädön jälkeen ehkäistä käyttämällä FREE Täikarkotetta.

Valmiste on tarkoitettu päätäitartunnan estoon. Teho säilyy kuivissa hiuksissa jopa kaksi vuorokautta. Toista käsittely pesun jälkeen.

Ominaisuudet

Valmiste on hajuton ja soveltuu koko perheelle. Tehoaine etyylibutyyliaminopropionaatti (IR3535) 20 %.

Pakkauskoko

100 ml

Käyttö

Käyttö

Jos hiuksiin on jo ilmaantunut täitä, käytetään ensin täiden hävittämiseen tarkoitettua tuotetta ja sen jälkeen ehkäistään uutta tartuntaa voi FREE Täikarkotteella.

Levitä tuotetta tasaisesti puhtaisiin ja kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin lähelle hiuspohjaa. Muista käsitellä ensin niska ja korvantaukset. Suihkuta kuiviin hiuksiin alkaen päänahasta latvoihin saakka. Aikuiset: enintään 1,05 g tai n. 9 pumppausta suihketta levityskertaa kohden; 0–11-vuotiaat lapset: 0,5 g tai n. 4 pumppausta suihketta levityskertaa kohden. Vältä aineen joutumista silmiin tai suuhun. Vältä suihkeen hengittämistä. Paras tulos saadaan, jos hiukset pysyvät kuivina. Toista käsittely pesun jälkeen.

Suojavaikutuksen jatkaminen: Levitä tuotetta uudelleen puhtaisiin ja kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Toista käsittely aiemmin, jos hiukset ovat kastuneet (esim. sateen tai uinnin jälkeen), kunnes riskiä tartunnasta ei enää ole.

Aikuiset: enintään 1,05g tai n. 9 pumppausta suihketta levityskertaa kohden
Lapset (1–11-vuotiaat): 0,5g tai n. 4 pumppausta suihketta levityskertaa kohden.

FREE Täikarkote ei ole hiusmuotoiluun tarkoitettu tuote. Mahdollisten hiusgeelien, -lakkojen tai –vaahtojen sekä hiustenkuivaajan käyttö voi vaikuttaa täikarkotteen tehoon. Tyhjä pakkaus hävitetään kotitalousjätteiden mukana.

Tyhjä pakkaus hävitetään kotitalousjätteiden mukana.

Bruksanvisning: Free Mot huvudlus är en repellent för motverkande av huvudlusangrepp. Produkten lämpar sig för användare i alla åldrar. Effekten består t.o.m. två dygn i torrt hår. Spraya medlet i håret från hårbottnen ända till hårspetsarna. Undvik att få medlet i ögonen eller munnen. Undvik att andas in spraydimman. Det bästa resultatet erhålls om håret hålls torrt. Upprepa behandlingen efter tvätt.

Om det redan konstaterats förekomst av huvudlus, använd ett medel som är avsett att bekämpa dem. Därefter använd Free Mot huvudlus för att förhindra nya angrepp.

Free Mot huvudlus är inte avsett för hårstyling. Eventuell användning av hårgel, -lack eller –skum, eller hårtork, kan påverka medlets effekt. En tom förpackning destrueras med hushållsavfallet.

Käyttökohteet

Soveltuu koko perheelle. Kun Free Täikarkotetta käytetään alle 11-vuotiaalle lapselle, aikuinen huolehtii tuotteen levittämisestä.

Käyttöturvallisuustiedote