Free-hyönteiskarkotteilla on nyt Allergiatunnus!

Hajuttomat Free-karkotteet hyttysiä japunkkeja vastaan ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnusta marraskuusta 2017 lähtien.

Tunnuksen käyttöoikeus koskee kaikkia Free-tuotteita. Free-tuotteet ovat yhtä tehokkaita kuin perinteiset karkotteet, mutta kehittyneemmän aktiiviaineen ansiosta tuotteet ovat täysin hajuttomia.

– Hyönteisallergikoille hyönteisen pisto voi aiheuttaa hyvin voimakkaita reaktioita. Voimakkaasti hajustetut hyönteiskarkotteet taas eivät sovi tuoksuherkille.  On tärkeää, että hyönteisen pistosta voi ehkäistä tuotteiden avulla, jotka soveltuvat herkkäihoisille sekä allergiaa ja astmaa sairastaville. Free-karkotteiden kautta saamme myös täysin uuden tuotekategorian Allergiatunnuksen alle, sanoo Niki Alanko, Allergia-, Iho- ja Astmaliiton viestintäpalveluiden johtaja.

– Allergiatunnuksen käyttöoikeuden saaminen vahvistaa aikaisempaa näkemystämme siitä, että hajuttomat Free-tuotteet soveltuvat hyvin koko perheen käyttöön, toteaa Brand Manager Sorja Mattsson Berneriltä.

Allergiatunnus on puolueettomasti tutkituille ja turvallisiksi todetuille tuotteille myönnetty luotettavuuden osoitus. Tunnus kertoo tuotteesta, joka täyttää tarkat tuotekohtaiset vaatimuskriteerit eikä sisällä hajusteita tai muita yleisesti ärsyttäviä tai herkistäviä aineita.

Lisätietoja

Sorja Mattsson, Brand Manager, Berner Oy, sorja.mattsson@berner.fi, p. 020 791 4220

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2016 oli 314,4 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 546. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.