Free Family & Kids

Free Family & Kids on koko perheelle sopiva hajuton hyönteiskarkote joka sisältää vaikuttavaa ainetta juuri riittävän määrän suojaamaan lasta ulkona oloajan.

Tuotteessa on tehokas suoja 4 tunniksi hyttysiä vastaan ja jopa 10 tunniksi punkkeja vastaan. Tuote valmistetaan Suomessa, Heinävedellä ja sillä on Avainlippu-tunnus

Ominaisuudet

Ei sisällä säilöntäaineita eikä hajustetta.

Pakkauskoko

100ml

Käyttö

Käyttö

Sumuta valmistetta iholle ja levitä tasaisesti käsillä. Sumutetaan paljaalle iholle, ei vaatteiden alle. Käytettäessä aikuisen tai lapsen kasvoille, sumuta valmistetta ensin aikuisen käteen ja levitä varovasti kasvoille, välttäen silmiä ja suuta.

Käyttökohteet

Valmistetta saa käyttää kasvoille, käsivarsille ja sääriin levitettynä kaksi kertaa päivässä aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille ja alle 2-vuotiaille lapsille kerran päivässä. Ei saa käyttää alle 6 kuukauden ikäisille lapsille. Pese iho vedellä ja saippualla kun palaat takaisin sisätiloihin.

Älä käytä lasten käsiin, älä käytä auringon polttamaan, vaurioituneeseen tai rikkoutuneeseen ihoon. Jos valmiste aiheuttaa ärsytystä lopeta käyttö.

Käyttöturvallisuustiedote

Ohjeet

Tuoteseloste

Tehoaine: Ikaridiini

OSTA HETI