Free Teho Outdoor

Testivoittaja! Free Teho Outdoor on hajuton tehotuote, joka sopii vaativiinkin olosuhteisiin. Se voitti Iltalehden karkotteita vertailevan testin heinäkuussa 2023.

Aktiivista ulkoilmaelämää eläville retkeilijöille ja ulkoilijoille sopiva tuote antaa pitkäaikaisen tehon jopa 10–11 tunnin ajaksi hyttysiä ja punkkeja vastaan. Tuote valmistetaan Suomessa, Heinävedellä ja sillä on Avainlippu-tunnus.
Katso testi (kopioi linkki)
https://www.iltalehti.fi/piha/a/26e4a131-d7d1-4c0e-9ee3-d61a6b63f187
Iltalehden testissä paras! ”Voittajaksi ylsi kotimainen Free-merkkinen suihke, joka päihitti muut tuotteet tehokkuudellaan…Nappivalinta hinnan, hajusteettomuuden ja kätevyyden kannalta.”

Bernershop
Hyttys- ja punkkikarkotteet – Bernershop.fi

Ominaisuudet

Ei sisällä säilöntäaineita eikä hajustetta.

Pakkauskoko

100ml

Käyttö

Käyttö

Sumuta valmistetta iholle ja levitä sitä käsillä tasaisesti kasvoille, käsivarsille ja sääriin kerran päivässä aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille.

Käyttökohteet

Käytettäessä aikuisen tai lapsen kasvoille, sumuta tuotetta ensin aikuisen käsille ja levitä varovaisesti kasvoille välttäen silmiä ja suuta. Sumutetaan paljaalle iholle, ei vaatteiden alle. Älä käytä alle 2-vuotiaille lapsille. Älä käytä lasten käsiin, älä käytä auringon polttamaan, vaurioituneeseen tai rikkoutuneeseen ihoon. Jos valmiste aiheuttaa ärsytystä lopeta käyttö.

Käyttöturvallisuustiedote

Ohjeet

Tuoteseloste

Tehoaine: ikaridiini

OSTA HETI